Aaftink installateurs in comfort

Meer dan twee eeuwen geleden werd Aaftink opgericht. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet aanleggen van werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties in nationale en internationale winkels en winkelcentra. Door de jarenlange ervaring met het aanleggen van werktuigbouwkundige installaties en elektrotechnische installaties weten wij precies wat een bedrijf nodig heeft. Wij zijn marktleider en specialist in het adviseren, ontwerpen, monteren en het onderhouden van installaties.

Door de samenwerking met tal van ketens denkt Aaftink als een retailer. Hierdoor zorgt Aaftink er niet alleen voor dat de klanten aangenaam kunnen winkelen maar zorgt ook voor een exclusieve winkel belevenis. Als retailspecialist is Aaftink doordrongen van het belang van uitstraling, sfeer en huisstijl. Creativiteit zit in ons DNA, wij kunnen voor uw winkel een uniek design ontwikkelen.

SPIELogo_transp_BG

Aaftink is onderdeel van SPIE Nederland. Later dit jaar wordt Aaftink juridisch gefuseerd en gaan wij verder onder de naam SPIE Nederland B.V. Vanuit de business unit Retail kunnen wij u optimaal bedienen met alle producten en diensten van SPIE Nederland voor de retailbranche. Wilt u hier meer over weten? Neem dan alvast een kijkje op onze webpagina van SPIE Nederland.