Ava-BV

AVA BV

Design voor huis en kantoor

De moderne tijd vraagt om modern design. Maar wat is design van nu? Via onze blogs ga je zeker ontdekken wat de opties zijn op dit terrein. Hou onze site in de gaten. Lees onze blogs. Dan ben je telkens op de hoogte.

 

Nieuwsberichten

Kantoor als creatieve ruimte

Steeds vaker wordt het moderne kantoor gezien als een creatieve ruimte. Zaken doen en creatieve arbeid is de laatste decennia steeds meer samengevloeid. Je ziet het ook aan de inrichting van moderne kantoren. Vaak is er ook combinatie tussen oude architectuur en nieuw meubilair te zien. Zoals op de foto te zien is. De sfeer van dit kantoor is een beetje informeel, ontspannen, ideaal om te werken met een creatieve mindset. In onze blogs geven wij je tips om tot dergelijke leuke ontwerpen te komen.

 

Laat je inspireren

Residentiƫle binnenhuisarchitectuur en zakelijke interieurinrichting zijn bijna niet meer van elkaar te onderscheiden. Je hebt met de verschillende nieuwerwetse interieurstijlen al snel een inspirerende, huiselijke werksfeer waarin je keer op keer nieuwe oplossingen weet te verzinnen. Innovatie en creatieve producten kunnen ontstaan in een ontspannen sfeer.

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiƫle panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden