Ava-BV

Een design interieur: een gietvloer helpt daarbij

Geplaatst op

Wil je jouw woning opnieuw inrichten of ga je verhuizen en heb je een voorkeur voor een design interieur? In dat geval is het aan te raden om bij de basis te beginnen en dat is het maken van een keuze voor een vloer. Als je voorkeur naar een design interieur uitgaat, leg je daarvoor met een gietvloer al een perfecte basis. Het is wel aan te raden om een specialist in te schakelen, zoals Gietvloerbedrijf G-vloeren omdat het resultaat afhangt van het vakmanschap.

Waarom past een gietvloer goed in een design interieur?

Een gietvloer past perfect in een design interieur dankzij de uitstraling. Het is namelijk een volledig vlakke vloer, waarin geen enkele onderbreking is opgenomen. Het naadloze karakter heeft wat dat betreft een moderne look en zorgt ook nog eens voor een optimaal ruimtelijk effect. Daarnaast is het een vloer die fijn, warm en comfortabel aanvoelt. Dat is uiteraard ook niet geheel onbelangrijk.

Design naar wens aan te passen

Bij de keuze voor een gietvloer voor je design interieur kan je de kleur zelf bepalen. Kies je een neutrale kleur dan passen alle andere kleuren die je voor de inrichting wilt gebruiken daar altijd bij. Heb je een specifieke kleur voor ogen die opvallend is dan kan je daar bij de verdere inrichting van je design interieur eveneens rekening mee houden. Overigens zijn er qua woonstijl ook bijzondere uitvoeringen van gietvloeren beschikbaar. Denk maar aan een industrieel design interieur waar een betonlook gietvloer ontzettend goed in naar voren komt.

Ook gemakkelijk in onderhoud

Het is natuurlijk helemaal ideaal als je weinig onderhoud hoeft te besteden aan de vloer in je design interieur. Dat komt goed uit, want als je een gietvloer kiest, heb je er geen omkijken naar behalve dan dat je de reguliere schoonmaak toepast, zoals stofwissen, stofzuigen en dweilen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden