Ava-BV

Onze partners

High-end meubelbedrijf

Kragt Interieur is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Richmond producten. Richmond is een high-end meubelbedrijf dat kwaliteitsmeubelen produceert voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Kragt Interieur biedt een grote verscheidenheid aan Richmond producten, waaronder banken, stoelen, tafels, bedden en meer.

operatandarts.nl

Opera Tandarts Watergraafsmeer biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg met behulp van de nieuwste technologieën en technieken.

 

Stukadoor

Onze buurman is zelf stukadoor en hij heeft ons aangeraden om een stukadoor in Flevoland in te huren voor de renovatie van onze keuken.

Nieuwbouw tot renovatie

Aannemersbedrijf uit Blaricum heeft jarenlange ervaring in het realiseren van allerlei bouwprojecten, van nieuwbouw tot renovatie.

elektrische apparaten

Om meer ruimte te creëren voor extra elektrische apparaten hebben we besloten om de groepenkast uitbreiden met een paar extra groepen.

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden