Ava-BV

Onze partners

High-end meubelbedrijf

Kragt Interieur is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van Richmond producten. Richmond is een high-end meubelbedrijf dat kwaliteitsmeubelen produceert voor zowel residentieel als commercieel gebruik. Kragt Interieur biedt een grote verscheidenheid aan Richmond producten, waaronder banken, stoelen, tafels, bedden en meer.

operatandarts.nl

Opera Tandarts Watergraafsmeer biedt hoogwaardige tandheelkundige zorg met behulp van de nieuwste technologieën en technieken.

 

Stukadoor

Onze buurman is zelf stukadoor en hij heeft ons aangeraden om een stukadoor in Flevoland in te huren voor de renovatie van onze keuken.

Nieuwbouw tot renovatie

Aannemersbedrijf uit Blaricum heeft jarenlange ervaring in het realiseren van allerlei bouwprojecten, van nieuwbouw tot renovatie.

elektrische apparaten

Om meer ruimte te creëren voor extra elektrische apparaten hebben we besloten om de groepenkast uitbreiden met een paar extra groepen.

elektrische behoeften

Om aan de toenemende elektrische behoeften van een woning te voldoen, kunnen de ervaren elektriciens van MeterkastThuis.nl de groepenkast uitbreiden, zodat er voldoende capaciteit is voor extra elektrische apparaten en verlichting.

Schoonmaak bedrijf nodig?

Is je bedrijf een bende en wil je dit snel schoongemaakt hebben? Dan kun je gebruik maken van de services van c-maxiflyteam. Zij zijn beschikbaar op afroep basis waardoor ze kunnen worden ingezet als vliegende keep voor je bedrijf. Zo is je bedrijf snel schoon

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2023 Alle rechten voorbehouden