Ava-BV

Een modern design door middel van hout

Geplaatst op

Waar je bij een moderne woning of een moderne inrichting al snel kunt denken aan metaal en scherpe lijnen, hoeft dit zeker niet zo te zijn. Een moderne inrichting is voor iedereen weer net wat anders. De een kan zich volledig storten op een soort minimalistische moderne indeling van een woning, terwijl de ander de natuur er juist wat meer bij probeert te betrekken. Dit laatste kan voor elkaar gekregen worden door gebruik te maken van eiken tafelbladen

Een stevige tafel

Een van de zaken waar je op wil kunnen vertrouwen, is het feit dat je tafel wel tegen een stootje kan. Misschien valt er weleens iets om of stoot je jezelf weleens tegen de tafel. Dit kan allemaal gebeuren, maar een tafel moet daar dan natuurlijk wel tegen kunnen. Het is daarom ook goed om te weten dat eiken tafelbladen vaak erg stevig zijn en wel degelijk tegen een stootje kunnen. Eiken tafelbladen zijn op die manier ook best een goede optie als je op zoek bent naar een degelijke tafel voor jouw moderne woning.

In veel verschillende afmetingen te krijgen

Verder kun je ook vragen hebben over de afmetingen van je tafel. Afhankelijk van hoeveel ruimte je hebt en hoe groot je je tafel graag zou willen hebben, kun je namelijk de juiste eiken tafelbladen aanschaffen. Wanneer je flink wat ruimte hebt en je graag een tafel koopt waar je hele familie aan zou kunnen zitten, dan is het van belang dat je voor een groot tafelblad kiest. Mocht je echter wat minder ruimte hebben, dan kunnen kleinere eiken tafelbladen een betere keuze zijn.

Wat voor vorm kies jij?

Aangezien hout een natuurlijk materiaal is, kun je het ook in allerlei verschillende vormen krijgen. Niet alleen kun je kiezen tussen grote of kleine eiken tafelbladen, maar je kunt ook kiezen in wat voor vorm je tafel graag zou hebben. Misschien heb je altijd al een ronde tafel willen hebben, of misschien kies je zelfs voor een wat natuurlijkere vorm. Je kunt echter ook nog altijd voor een strakke en rechte tafel kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden