Ava-BV

Extra genieten van audio en video

Geplaatst op

Veel mensen houden ervan om in de avond te genieten van entertainment op televisie. Er zijn verschillende manieren waarop jij je woonkamer zo kunt inrichten dat het plezier vergroot wordt op dit vlak. We nemen in deze blog een aantal tips met je door die het voor jou gemakkelijker maken om een handige inrichting te realiseren. Dus snel verder en laat je inspireren.

Speaker standaard 

Als jij het niet mooi vindt om in de muur gaten te boren om daarna speaker op te kunnen hangen, dan is er een andere oplossing. Met een speaker standaard is het gemakkelijk om je speakers op hoogte te brengen voor een ultieme luisterervaring. Wanneer jij het niet mooi vindt om speakers op een kast te hebben staan, dan is de speaker standaard ook een uitstekende keuze. 

Tv of projector?

Het is tegenwoordig al lang niet meer alleen voor de superrijken om een projector en een projectiescherm in je woning te hebben en zo een thuisbioscoop te realiseren. Er zijn al modellen beschikbaar die heel gemakkelijk neergezet kunnen worden en waarmee je eenvoudig een projectie op de muur kunt realiseren. Dat scheelt weer het aanschaffen van een tv, plus je kijkervaring is ook totaal anders dan wanneer je een tv neemt. Wanneer jij toch graag voor de oude vertrouwde televisie wilt gaan, dan is het natuurlijk ook mogelijk om een zeer riant formaat scherm te nemen bijvoorbeeld 65-inch en dan heb je ook wel echt een beste kijkervaring

Audio up-to-date

Is het fijn om een mooi audiosysteem te hebben dat past bij je visuele systeem? Wij denken van wel. Een Dolby surround systeem is doorgaans één van de systemen die mensen graag kiezen om hun audiovisuele set compleet te maken. Meerdere speakers maken het mogelijk om vanuit alle hoeken van de kamer geluid naar je toe te horen komen tijdens het bekijken van een film. Zo wordt het kijken van een spannende film natuurlijk nog leuker. 

Bekijk ook de andere blogs op onze site zodat je geïnspireerd kunt raken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden