Ava-BV

Geef je woning een gave look!

Geplaatst op

Een heleboel dingen die je kunt doen om je woning supermooi te maken. De laatste jaren zijn er veel stijlen bijgekomen waaruit je kunt kiezen. Dit laatste kan het lastig maken om precies te weten welke stijl nu werkelijk bij je past. Grofweg zijn er 3 moderne stijlen: de industriële stijl, de Scandinavische stijl en een stijl die we de eclectische stijl noemen waarbij verschillende soorten stijlen van vroeger en nu door elkaar heen gebruikt worden. Er is ook nog een minimalistische stijl, maar het minimalisme is ook onderdeel van de hierboven genoemde stijlen, dus zouden we dit eigenlijk meer een stijl principe willen noemen en niet zozeer een onafhankelijke stijl. In deze blog vertellen we je meer over de Scandinavische en industriële stijlen. 

Warme sfeer met een Scandinavisch design 

Met houtlook tegels is het heel gemakkelijk om een warme sfeer in je woning te creëren. Een stijl die mensen daar vaak voor gebruiken is de Scandinavische stijl. De naam van de stijl geeft al aan dat deze afkomstig is uit het Noorden van Europa. Het is een interieurstijl die gekenmerkt wordt door lichte tinten, zachte texturen en gebruik van natuurlijke materialen. Zo wordt het heel gemakkelijk om een cosy en sfeervol interieur in te richten. Daarbij oogt de stijl luxe en huiselijk. Een schitterende combinatie. 

Industriële stijl voor in huis 

Er is ook nog zoiets als een fabrieks- of werkplaatsesthetiek die tegenwoordig heel erg populair is. Noemen we ook wel de industriële stijl. Je moet niet gek staan te kijken wanneer je bijvoorbeeld steigerhout, werkbanken en fabriekslampen tegenkomt in een interieur met deze stijl. Over het algemeen kun je zeggen dat de industriële stijl een robuuste uitstraling heeft, gecombineerd met een Do-It-Yourself-karakter. Als je meer wilt weten over deze stijl, dan raden we je zeker aan om de andere blogs op onze site te lezen. Het is overigens altijd heel goed om te doen, omdat je dan zeker de leukste tips tegenkomt waarmee je verder komt. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden