Ava-BV

Hoe kun je de kwaliteit van je producten controleren?

Geplaatst op

Als je als bedrijf iets verkoopt, wil je natuurlijk wel dat je goede producten verkoopt. Jouw klanten betalen jou immers voor dat product, dus dan wil je ervoor zorgen dat ze daar zoveel mogelijk van kunnen genieten. Zeker bij levensmiddelen en diervoeders is het erg belangrijk om zeker te weten dat je producten goed zijn. Als er daar namelijk iets fout gaat, dan kan dat echt catastrofale gevolgen hebben voor je klanten en dus ook zeker voor jouw bedrijf. Om dit te voorkomen kun je echter tlr-international inschakelen. Zij kunnen al jouw levensmiddelen, diervoeders en biobrandstoffen controleren, zodat jij zeker weet dat je goed bezig bent.

Wat doet TLR-international zoal voor jou?

Mocht je dus op zoek zijn naar een bedrijf dat jou kan helpen bij het waarborgen van de kwaliteit van jouw producten, dan is TLR-international de plek voor jou. TLR-international heeft een groot laboratorium in Rotterdam waar ze van alles voor jou kunnen betekenen. Dit doen ze door middel van de nieuwste technieken. Voor voedingsmiddelen kunnen ze bijvoorbeeld de voedingswaarden bepalen. Dit wordt gedaan door middel van chemische analyses. Daarnaast kan TLR-international ook checken of er resten van bijvoorbeeld pesticiden in jouw producten zit. Dit wil je natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen.

Besmet voedsel

Een van de ergste dingen die kan gebeuren als je levensmiddelen of voedsel verkoopt, is dat het besmet is geraakt. Salmonella en E. coli zijn de bekendste voorbeelden van bacteriën die jouw voedsel onbruikbaar kunnen maken. Ook raken jouw klanten hier enorm ziek van. Het is dus van groot belang dat je TLR-international eens in de zoveel tijd laat testen op bacteriën als salmonella en E. coli. Hiervoor gebruiken zij PCR-technieken waardoor je altijd een duidelijk antwoord zal krijgen.

Waarom voor TLR-international kiezen?

Je wilt uiteraard niet lang hoeven wachten op de uitslagen van de tests. Daarom zorgt TLR-international er altijd voor dat je je uitslagen zo snel mogelijk hebt. Verder kun je de onderzoeksresultaten altijd en overal inzien door middel van een applicatie. En TLR-international gebruikt natuurlijk ook altijd de beste materialen en machines die er te krijgen zijn.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden