Ava-BV

Houten vloer schuren en lakken

Geplaatst op

Er zijn maar weinig mensen die een natuurlijke houten vloer hebben. Het merendeel van de Nederlandse bevolking maakt gebruik van laminaat. Een natuurlijke houten vloer is een echte sfeermaker in je woning, maar heeft wel veel onderhoud nodig. Je kunt door de houten vloer regelmatig te onderhouden ervoor zorgen dat deze een mooie uitstraling behoudt. Het allerbelangrijkste bij het onderhouden is de wijze waarop je de vloer schuurt. Wanneer je dat niet goed aanpakt, kun je als snel een slecht resultaat zien. In dit artikel geven we je enkele tips voor het onderhouden van een houten vloer (Parket). Daarnaast kun je als je er geen zin in hebt het uitbesteden aan een expert. Zo vertellen we meer over parket schuren Amsterdam en de voordelen van het uitbesteden.

Ontvetten

Het belangrijkste aspect bij het schuren van het parket, is het ontvetten van de houten vloer. Op deze manier gaat het schuurpapier een stuk langer mee, maar kan de lak zich beter hechten aan de vloer. Bij het ontvetten wordt het vuil ook goed verwijderd en zorgt dit allemaal ervoor dat de lak langer meegaat. Je kunt met een normale reiniger ervoor zorgen dat de vloer goed ontvet wordt. Voordat je begint met ontvetten is het van belang dat je eventuele spijkers verwijderd uit de vloer. In de meeste natuurlijke houten vloeren zitten ook gaten en je wilt deze vullen met een speciale houtvuller. Is de vloer kortgeleden gelakt en ziet hij er redelijk uit? Perfect, want dan hoef je de vloer licht op te schuren en kost dit een stuk minder geld dan normaal.

Uitbesteden

Heb je weinig ervaring met het onderhouden, schuren en lakken van een parket? Geen probleem, want je kunt dit uitbesteden aan parket schuren Amsterdam. Een aanbieder op het gebied van parket schuren Amsterdam, kan je perfect helpen met het parket. Ze hebben specialisten in dienst met veel ervaring, die het parket zo geschuurd hebben. Het voordeel van het uitbesteden van parket schuren Amsterdam, is dat je zeker weet dat het goed gebeurt. Je krijgt zo een mooi eindresultaat en de vloer ziet er dan perfect uit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden