Ava-BV

Je huis verfrissen

Geplaatst op

Je huis, de plek waar je compleet jezelf kunt zijn! Een plek wat ontspanning en rust moet uitstralen, maar uiteraard ook gezellig en knus moet zijn. Soms is het dan ook nodig om wat veranderingen aan te brengen en je huis een nieuw leven in te blazen. Door dit te doen zul je merken dat je geluksgevoel direct omhoog schiet! Even bezig zijn met iets wat echt van jou is. In deze blog geven we je dan ook graag tips hoe je all the way kunt gaan, we bedoelen dan ook echt je hele huis aanpakken.

Frisse uitstraling met een nieuwe vloer

Vervang je vloer! Dit kan namelijk onwijs veel doen met je woning. Zo kan een donkere vloer veel sfeer geven en een lichte vloer weer veel ruimte en licht creëren. Neem dan ook het tegenovergestelde van wat je nu hebt, als je echt all the way wilt gaan. Zorg hierbij natuurlijk wel dat je zo dicht mogelijk bij jezelf en je smaak blijft. Tegenwoordig zijn houten, pvc visgraat tegels en echt helemaal het ding! Struin het internet door om te vergelijken en ga op zoek naar wat jij echt mooi vind.

Verfraaide muren met verf

Het schilderen van de muren is een uitstekende manier om een persoonlijk tintje aan je huis toe te voegen. Het biedt eindeloze mogelijkheden om de sfeer en stijl van elke kamer te veranderen. Ga kleuren na die jou liggen en bekijk hiervan de tinten op het kleurenpalet. Je kunt er ook voor kiezen om voor twee verschillende kleuren te gaan. Of alle muren neutraal te houden en alleen een muur een kleur te geven om daar het visuele hoogtepunt naar toe te creëren.

Stijlvolle elegantie met behang

Als je toch liever kiest voor behang, dan kun je eigenlijk nog veel breder kijken. Naast onwijs veel verschillende kleuren heb je ook nog eens patronen, andere texturen en kun je zelfs kiezen voor foto print. Ga goed na wat bij je thema past en pas je huis hier helemaal op aan!

Bepaal je interieur

Nu de vloer en muren zijn aangepast, kun je naar het interieur gaan kijken. Ga naar een leuke woonboulevard om daar verschillende stijlen en meubels te bekijken. Meestal hebben ze in een winkel ook leuke displays die je meer inspiratie kunnen geven bij gecombineerde meubels en accessoires. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden