Ava-BV

Kom helemaal tot rust met je eigen sauna op maat

Geplaatst op

In een sauna kom je helemaal tot rust. Je kan hier eventjes in je eigen bubbel zitten en je hoeft aan iets of niemand te denken. Het enige wat je moet doen in een sauna is jezelf helemaal ontspannen. Wil je graag vaker naar de sauna, maar wil je liever niet naar een resort? Dan is een eigen sauna op maat de perfecte oplossing! Doordat de sauna helemaal op maat gemaakt wordt, past deze in elke ruimte. Zo kan je altijd, op welk tijdstip dan ook, even helemaal alleen zijn en tot rust komen. In deze blog vertellen we je meer over sauna’s die op maat gemaakt worden. Lees dus snel verder als je ook thuis helemaal tot rust wil komen. 

 

Verschillende soorten modellen 

Er zijn verschillende soort standaardmodellen. Zo is er de Sauna Maata, de Sauna Maata Comfort en de Sauna Perfect. Elke sauna heeft andere voordelen en er is dan ook altijd een sauna die perfect bij jouw wensen past. Als jouw perfecte sauna er toch niet tussen zit, of de maten niet helemaal uitkomen, is het ook mogelijk om een sauna op maat te laten maken. Wanneer je kiest voor een sauna op maat, kan je een gesprek aanvragen met specialisten. Je kan dan samen kijken wat de beste optie is voor jouw sauna en welke afmetingen het beste passen. Ook kan je overleggen over wat voor soort specificaties je wel over niet nodig gaat hebben. Zo ontwerp je samen de sauna die jou helemaal tot rust kan laten komen.  

 

Het onderhoud van een sauna op maat
Een sauna op maat vergt wel het een en ander aan onderhoud. Je kan er voor kiezen om dit onderhoud zelf te doen en te besparen in de kosten. Er zijn speciale producten om je sauna te onderhouden en deze kunnen geleverd worden wanneer je de sauna besteld. Wil je liever niet zelf het onderhoud doen? Dan kan je ervoor kiezen om specialisten in te schakelen om de sauna te onderhouden. Zij zullen het hout behandelen wanneer dat nodig is en de hele sauna desinfecteren en bijhouden. 

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden