Ava-BV

Maak je tuin up-to-date voor 2022!

Geplaatst op

Het mooie weer zit eraan te komen en dan wil je natuurlijk wel dat je in een tuin kunt zitten waar je heerlijk kunt genieten met familie, vrienden en kennissen. Dan is het erg leuk om de nodige inspiratie te krijgen door leuke voorbeelden te hebben. Dan weet je waar je zo ongeveer voor kunt gaan om je tuin een update te geven. In 2022 kunnen we allerlei leuke dingen doen in de tuin als het gaat over design en inrichting. Kijk In deze nlog snel verder naar de verschillende tips en geef er zelf een leuke draai aan.

Centrum van je tuin

Om de tuin extra mooi te maken, raden we je zeker aan om te zorgen dat deze een duidelijke indeling heeft. Dat begint allemaal met een centrum. We raden je zeker aan om een terras of gazon als centrum te nemen van je tuin. Zo’n terras wordt al snel dé plek waar je heerlijk kunt gaan zitten. Wanneer je naast het terras ook een mooie barbecue maakt, dan is het helemaal gezellig.

Pergola in de tuin

Kijk een leuk terras hebben is een ding, maar wanneer het regent en je moet in de regen op het terras zitten, dan is het een stuk minder leuk. Het is daarom geen gek idee om een Pergola in je tuin te realiseren. Dit is een overkapping van hout die ervoor zorgt dat je beschut zit. 

Een beetje een zengevoel 

Vind jij het leuk om een beetje een zengevoel in je tuin te brengen. Dan is er zeker de mogelijkheid om een vijver in je tuin te maken. Doe er wat koikarpers in en de sfeer is direct aan. Wanneer je in de rest van de tuin: grind, boeddhabeelden, bamboe en natuursteen plaatst, dan heb jij al snel een minimalistische zentuin te pakken. We vinden het erg mooi om een bijpassende boom te plaatsen in de tuin. Zo zijn meerstammige bomen echt een trend in 2022. Voorbeelden van deze bomen zijn:

  • Perzische slaapboom 
  • Krentenboom 
  • Doodsbeenderenboom 

Wil je meer weten over deze bomen, kijk dan eens op bomenbezorgd.nl. Daar hebben ze een scala aan bomen waaruit je kunt kiezen. Je kunt er ook terecht met vragen over de verzorging van de bomen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden