Ava-BV

Makkelijker een goed matras kopen

Geplaatst op

Je kunt gemakkelijk matrassen kopen online. Zo is het gemakkelijk om te checken wat je allemaal nodig hebt om heerlijk te kunnen slapen. Er staat ook veel informatie online waar je van kunt profiteren. Lees zeker jezelf goed in op de verschillende type matrassen. 

In deze blog willen we je graag een aantal tips geven waarmee je gemakkelijker een goed matras kunt aanschaffen. Check hoe het zit en doe je voordeel met de informatie die we je geven. 

Kooptips die er toe doen

Er zijn mensen die hun matras online bestellen en helemaal niet uitvogelen of het matras wel bij hun past. De beste manier waarop je het laatste kunt doen is door een webshop te kiezen die ook een showroom heeft. Dan is het mogelijk om op het matras te liggen en de verkoper in levende lijve vragen te stellen over een specifiek matras. 

Verschillende soorten matrassen

Niet alle matrassen zijn hetzelfde, zo heb je tal van matrassen die extra steun bieden. Matrassen met veren erin, maar ook types die gemaakt zijn van traagschuim, een kunststof (ooit door NASA ontwikkeld) die zich helemaal aan de vorm van je lichaam aanpast. Een keuze maken uit deze matrassen is niet gemakkelijk, maar met de juiste vragen en antwoorden kom je een heel eind. 

  • Polyetherschuim. Meest voordelig. De zachte varianten (met een laag soortelijk gewicht, SG) passen het beste bij kinderen, omdat dit niet zo zwaar zijn als volwassenen. 
  • Koudschuim matrassen ademen goed. Zijn dus geschikt voor mensen die het snel warm hebben. Zijn veerkrachtig. 
  • Binnenveringsmatrassen. Zeer goede ventilering en ondersteuning. 

We raden je aan om de matrassen te proberen die passen bij je behoeften. Die kun je allemaal aan de verkoper uitleggen. Zo kom je al snel op een top drie die je kunt onderzoeken. Erg fijn om zo je juiste matras te kunnen kiezen. Je weet dan zeker dat je iets koopt waar je meerdere jaren plezier van hebt!

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden