Ava-BV

Ontdek de voordelen van een gietvloer 

Geplaatst op

Een gietvloer koop je bij gietvloer.nl. Maar waarom zou je een gietvloer kopen? Er zijn tal van mensen die dit type vloer al ontdekt hebben en bijzonder blij zijn met de verschillende voordelen die komen kijken als je de vloer in je woning laat maken. In principe werkt het proces heel erg gemakkelijk, want een bedrijf komt bij je langs en die gaat de vloer bij je gieten. De kunststof vloer wordt gegoten op een egale ondervloer die meestal van beton is. Dit zorgt uiteindelijk voor een bijzonder sterke vloer waar je jaren plezier van hebt. In deze blog gaan we jou meer vertellen over de verschillende voordelen. Dus lees snel verder en ontdek waar jij van kan profiteren.

Voordelen van een gietvloer 

Er zijn zeer veel voordelen verbonden met een gietvloer. Dus het is zeker een goed idee om er een in je woning te laten maken. We willen je hier de belangrijkste voordelen even voor je op een rijtje zetten: 

  • De slijtvastheid van de gietvloer is bijzonder. Dit komt door de sterke kunststof waar dit type vloer uit bestaat. De gietvloer is ontwikkeld in een sector waarin draagkracht en slijtvastheid zeer belangrijk waren en zijn, namelijk de industriële sector. Het is een materiaal dat goed tegen zuren kan en ook zeer flexibel is. Vooral dit laatste is bijzonder handig wanneer je bijvoorbeeld een vloerverwarming hebt. Zo gaat de vloer niet scheuren als de verwarming uit gaat zetten. 
  • Wanneer jij echt een specifiek thema hebt voor je woonkamer, dan wil je wel graag dat de vloer er qua kleur bij past. Met een gietvloer is dit heel erg makkelijk, want deze is in vrijwel elke kleur te krijgen. De kunststof waar de vloer van gemaakt is kun je gemakkelijk in een bepaalde kleur verkrijgen.
  • De vloer is gemakkelijk schoon te maken met water en zeep en dit zorgt voor een hoog niveau van hygiëne. 

Al met al zijn dit behoorlijke voordelen waar je van kan profiteren. Zou je meer willen weten over een gietvloer bij jou in de woning? Dan moet je even kijken op gietvloer.nl. De experts van deze webwinkel weten precies hoe de vork in de steel zit.

Conclusie 

Wanneer we de gietvloer vergelijken met andere vloeren, dan komt deze als een zeer betrouwbare en flexibele vloer over. Onderwerpen als hygiëne en slijtvastheid spelen een belangrijke rol rondom de gietvloer. Het is een vloer die wij aanraden aan starters en mensen met jonge kinderen. Daarbij is het een zeer sterke vloer die echt tegen een stootje kan en waar je jarenlang mee kunt doen. Tot wel 30 jaar!

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden