Ava-BV

Top tuindesign voor 2022

Geplaatst op

Er zijn zoveel leuke dingen die je kunt doen met je tuindesign. Soms is het lastig om een keuze te maken uit de verschillende dingen. Daarom willen we graag in deze publicatie jou inspireren met leuke voorbeelden zodat je zeker jouw tuindesign ideeën kunt realiseren.

Vernieuw je straatwerk

Het is belangrijk om opsluitbanden te gebruiken, dit noemen we ook wel eens stoepbanden. Deze elementen van het straatwerk zorgen ervoor dat tegels die gelegd zijn niet na verloop van tijd aan de wandel gaan waardoor er allemaal kieren ontstaan in bijvoorbeeld een terras. En als we het toch over het terras hebben dit wil je natuurlijk wel helemaal op en top hebben, want het is zeker de sociale kern van de tuin. Familie en vrienden komen graag langs om te relaxen bij jou in de tuin. Een barbecue hangt dan al snel in de lucht. 

Zorg voor beschutting 

In Nederland kan de zon bijzonder sterk schijnen en ook regent het in de zomer. Wat is het weer in ons land waar we rekening mee moeten houden. Ook in het design van je tuin. We raden je zeker aan om de nodige aandacht te besteden aan de schutting in de tuin. Je kunt gaan voor een parasol maar een veel elegantere oplossing is het maken van een pergola. Zo kun je gemakkelijk met elk weertype toch van het buiten zijn genieten. Ze hebben vaak een dak van hout, kunststof of zink. 

Blokhut in de tuin 

Een tuinelement dat steeds populairder wordt de laatste jaren in een blokhut. Je kunt dit ding natuurlijk gebruiken als soort opslagplek voor allerlei tuingereedschappen, maar wanneer je er iets creatiever mee omgaat is het ding ook in te zetten als tuinbar. Je kent toch wel van die kerstmarkten waarbij blokhutten omgetoverd zijn tot kraampjes waar voedsel verkocht wordt? Nou hetzelfde kun je doen in de tuin. Maar dan voor de zomer. En natuurlijk kan het ook voor de winter. 

Als je het leuk vindt om meer blogs te lezen op onze site, dan raden we je aan om eens verder te kijken, want we hebben aardig wat publicaties voor je in de aanbieding.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden