Ava-BV

Wat de slotenmaker voor je kan doen?

Geplaatst op

Er kunnen allerlei problemen zich voordoen rondom de sloten van je woning. En in de meeste gevallen loont het dan niet om zelf te gaan knutselen. Dan kun je beter een expert in de arm nemen. In dat geval bel je een erkende slotenmaker. 

Slotenmaker Amsterdam Oost helpt je graag met het oplossen van problemen omtrent sloten. We nemen graag met je door wat zoal de services van de slotenmaker zijn. 

Buitengesloten? Geen probleem 

Het is mogelijk om gemakkelijk weer je woning in te komen wanneer jij jezelf hebt buitengesloten. Dat kan nog wel eens gebeuren wanneer je bijvoorbeeld de sleutel per ongeluk aan de binnenkant van de deur in het slot hebt laten zitten. Je wilt dan echt niet zelf hoeven te rommelen met sloten of bijvoorbeeld door een raam naar binnen klimmen. Het zijn allemaal acties die niet bepaald veilig zijn en al helemaal niet op een laat uur. We raden je dan ook zeker aan om vooral de hulp in te roepen van een slotenmaker. 

Inbraakpreventie / een veilige woning

Om de nodige veiligheid in je woning te verbeteren, raden we je aan om een slotenmaker de kwaliteit van je woningsloten te laten beoordelen. Het kan zo zijn dat ze verouderd zijn en dat maakt weer dat inbrekers ze gemakkelijk kunnen openbreken. Wanneer je moderne sloten laat plaatsen dan zal dit niet zo snel gebeuren omdat deze nieuwe sloten beveiligd zijn. 

Het is goed om een slotenmaker te bellen en hem te vragen langs te komen voor een zogenaamde inbraakpreventiecheck. Dan worden alle sloten van je woning doorgelicht. Dit kun je beter laten doen (er wat geld aan uitgeven) dan de boel de boel te laten en de schade van een inbraak te moeten verduren. 

Wanneer er toch ingebroken is bij je, dan is het ook mogelijk om een slotenmaker een noodafsluiting te laten komen maken. Dan weet je zeker dat ze niet weer zo naar binnen kunnen komen lopen. 

Meer informatie over wat een slotenmaker voor je kan doen? Kijk dan eens op sloten.nu. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden