Ava-BV

Wat je allemaal niet met vloertegels kunt doen!

Geplaatst op

Je kunt zoveel geweldige dingen doen met vloertegels, dat houd je niet voor mogelijk. We willen je graag de nodige inspiratie geven, daarom hebben we deze blog met designtips geschreven. Een goede manier om je kijk op design te verruimen. Zo wordt je huis veel sneller echt uniek en weet je er een persoonlijk designstatement in te maken. 

Vloertegels in de woonkamer 

Er zijn veel voordelen verbonden aan vloertegels in de woonkamer. Zo zijn ze gemakkelijk schoon te maken. Vergelijk dat maar eens met vloerbedekking! Daarbij zorgen de tegels voor een look waar veel mensen van houden: de minimalistische. Deze eigenschap komen we in verschillende moderne woonstijlen tegen, namelijk bij de industriële, Aziatische en Scandinavische stijl. Het voordeel hiervan is dat een woning direct een rustige uitstraling krijgt. Voor veel mensen is dat bijzonder belangrijk. Vooral omdat ze vaak een drukke werkweek hebben en dan is het bijzonder prettig om in de namiddag / avond en in het weekend te kunnen genieten van woonkamer die een ontspannen sfeer heeft. 

Vloertegels in combinatie met vloerverwarming 

Het is erg fijn om vloerverwarming thuis te hebben. Dat komt omdat deze manier van verwarmen erg goed omspringt met de energie. Je kunt de verwarming wel 2 graden minder warm zetten in vergelijking met een radiator. Dat is natuurlijk erg prettig. Vloertegels boven de vloerverwarming ziet er strak uit. We hebben al gezegd dat ze goed schoon te maken zijn, maar nog niet dat dit heel erg fijn is voor mensen met een stof- en pollenallergie. Even met de dweil erover en je bent alweer klaar. Als het gaat om duurzaamheid dan zijn vloertegels een prima keuze. Het zijn niet vervuilende materialen waarvan ze gemaakt zijn en uiteindelijk zijn ze ook weer te recyclen. Dus een prima uitgangspunt voor je nieuwe interieur op dit moment. 

Kijk eens even op vloerenmantegels.nl voor de nodige inspiratie. Ze hebben een scala aan tegels voor je. Supermakkelijk om zo je stijl te kiezen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden