Ava-BV

Woning gezellig inrichten

Geplaatst op

Heb je net een nieuw huis gekocht? Geweldig nieuws, want je hebt nu een plekje voor jezelf dat je helemaal zelf kunt inrichten. Het inrichten van een woning is natuurlijk leuk, maar wel ingewikkeld want je hebt veel keuze. Het begint allemaal met de voorbereiding en je wilt hier een schets maken van de eventuele inrichting. Begin bij het maken van een moodboard en breng alle kleuren en meubels in kaart, die je eventueel wilt terugzien in je woning. Maak een plan per ruimte en bepaal voor iedere ruimte een doel. De keuken, slaapkamer, woonkamer en badkamer zijn allemaal ruimtes die bepaald moeten worden. Heb je dat gedaan? Dan kun je starten met het zoeken van prachtige meubels, die je kunt plaatsen in je woning. In dit artikel gaan we dat uitgebreid behandelen zodat je er meer over te weten kunt komen.

De woonkamer

De woonkamer is een plek waar je met je gezin samen kunt komen voor ontspanning en gezelligheid. Een optimale inrichting is hierbij van belang en retro stoelen zijn daarvoor de perfecte oplossing. Retro stoelen passen perfect bij een moderne inrichten en je kunt deze retro stoelen gebruiken voor de woonkamer en de eethoek. Verschillende felle kleuren en aparte vormen zijn kenmerkend bij retro stoelen en deze zijn zeer gewild. Witte retro stoelen passen perfect bij een moderne inrichting, maar ook de blauwe en rode stoelen. Ze zijn vrij uniek en met de retro stoelen maak je jouw woning uniek vergeleken met andere inrichtingen. Retro stoelen halen een jaren 50 en 60 gevoel in huis, terwijl ze er vrij modern uitzien. Je hebt ze in verschillende prijsklassen van 200 euro tot en met 700 euro, kies een stoel uit die past bij de inrichting.

Raambekleding

Je wilt het gezellig hebben in je nieuwe woning en je kunt met raambekleding daarvoor zorgen. Overgordijnen zorgen voor een gezellige sfeer in de zomermaanden en hebben een verduisterende werking. Het lichtinval bepaald veel in je woning en je kunt met de juiste raambekleding dit beïnvloeden. Plaats bij ieder kozijn overgordijnen en combineer deze met rolgordijnen, zodat je het lichtinval goed kunt controleren.

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden