Ava-BV

Zo geef je jouw woning een industriële look

Geplaatst op

Tegenwoordig zijn er veel liefhebbers van de industriële inrichting. Voor de industriële woonstijl is veel inspiratie gehaald uit ouderwetse fabrieken. De stijl is stoer en er komen veel robuuste elementen in de woonstijl voor. Wil je jouw woning ook een industriële look geven? Dan lees je in dit artikel een aantal handige tips.

Maak gebruik van zwarte steigerbuizen

Steigerbuizen worden gebruikt om steigers mee te bouwen, maar je kunt ze ook gebruiken om zelf je woning mee te decoreren. Je hebt bijvoorbeeld tal van mogelijkheden met zwarte steigerbuizen. Zo kun je zwarte steigerbuizen onder meer gebruiken om een frame voor een schilderij mee te maken. Je kunt de zwarte steigerbuizen echter ook gebruiken om een trapleuning van te maken. Als je een industriële inrichting wilt creëren, dan is dit heel goed mogelijk met behulp van de zwarte steigerbuizen.

Staal, baksteen en beton

In de industriële woonstijl komen veel ruwe materialen voor. Denk bijvoorbeeld aan een bakstenen muur en aan beton. In combinatie met zwart staal ziet dit er ontzettend goed uit. Om je woning toch een beetje sfeer te geven, kun je gebruik maken van hout. Vooral de combinatie van zwart staal en hout ziet er fantastisch uit. Vandaar dat de zwarte steigerbuizen ook zo goed bij de industriële inrichting passen.

Je kunt ook kant-en-klare meubels kopen

Als je een industriële woonstijl wilt, dan is het geen slecht idee om zelf aan de slag te gaan. Het is echter ook mogelijk om industriële meubels te kopen. Die meubels hebben al een industriële stijl. Het is een goed idee om bijvoorbeeld een industriële tafel te kopen en vervolgens zelf decoraties te maken. Ook een industriële lamp kun je kant-en-klaar aanschaffen. We kunnen je wel echt aanraden om zelf een aantal accessoires in elkaar te zetten. Zo maak je de woning namelijk meer eigen. Omdat de meubels in een industriële woonstijl vrij robuust zijn, hoef je niet zeer precies te werk te gaan. Zelfs als leek kun je dus zelf aan de slag gaan, mits je hier de tijd voor neemt. De kans is groot dat je zo een fantastisch resultaat krijgt!

Gerelateerde berichten

Over ons

Het is onze missie om onze lezers te inspireren aangaande het inrichten van moderne binnenruimtes. Zakelijke en residentiële panden hebben veel baat bij een moderne inrichting.

Contactgegevens

Via info @ ava-bv.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden